Snelle levering
Betaal achteraf
Gratis verzending vanaf €75

Novi's Blogs

Novi's blogs

  • Houten speelbak voor eindeloos speelplezier 23 Jul

    Novi's Blogs Houten speelbak voor eindeloos speelplezier

    Een grote speelbak gemaakt van hout. Wat een uitvinding! Eindeloos open ended speelplezier waar alle fantasie en creativiteit van jouw kind in kwijt kan. Met de handgemaakte speelbakken kun je alle kanten op. Jouw kleintje zal zoveel speelplezier ervaren door de inhoud in de bak die jij zelf kunt samen stellen. Denk bijvoorbeeld aan het populaire kinetic sand, gekleurde speelrijst of droge bonen. Wissel dat geregeld af met elkaar om het keer op keer interessant te houden voor jouw kleintje. In deze blog vertel ik je meer over deze leuke houten speelbakken. Lees je mee?

  • Spelen met je baby 20 Jul

    Novi's Blogs Spelen met je baby

    Een pasgeboren baby heeft eigenlijk helemaal nog geen speelgoed nodig. De eerste tijd zijn baby’s al helemaal tevreden als je ze lekker knuffelt, kroelt, zachtjes streelt, oogcontact maakt, liedjes zingt en tegen ze praat. Na een aantal weken ga je merken dat er wel behoefte is naar meer prikkels en uitdading voor jouw kindje. Het bewust reiken, grijpen en langere tijd kijken naar voorwerpen word de dagelijkse en favoriete bezigheid van jouw kleintje. In deze blog lees je leuke bruikbare tips om met jouw kleintje eens te gaan ondernemen.

  • Maak jouw babyuitzet compleet 19 Jul

    Novi's Blogs Maak jouw babyuitzet compleet

    Is er binnenkort een kindje bij jou op komst? Dan ben jij vast allerlei leuke babyspulletjes aan het verzamelen. Daar zijn hele handige babyuitzetlijsten voor die je op het internet kan downloaden of bij een babywinkel bij de entree kan pakken voordat je lekker gaat babyshoppen. Er zijn tegenwoordig zoveel handige baby musthaves dat het je soms zal duizelen. Laten we er 10 tussenuit pikken die echt onmisbaar zijn voor jou en je toekomstige mini. Let op! Niet alle producten staan op de standaard babyuitzetlijst die wel ontzettend handig zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »