Snelle levering
Betaal achteraf
Gratis verzending vanaf €75

Wilianne Hooijmeijer - Eigenaresse NoviKids - 11 / Oct / 2023

Een gezellig kijkje bij ons thuis

Een gezellig kijkje bij ons thuis

De knutseltafel draait overuren in ons huis. Het maken van de maan-mobielen doe ik allemaal eigenhandig en soms is het wel lekker om dat niet altijd tot laat in de avond te moeten doen. Als onze bijna 1-jarige slaapt, is de driejarige vol energie om iets leuks te doen. Nu heb ik het geluk dat ze nogal leergierig is.

Na het meezingen van Engelse liedjes en het opdreunen van het alfabet is het tijd voor het volgende educatieve spelletje. Met de lieveheersbeestjes puzzel van Mrs. Ertha leert ze tellen. Door het tellen van de stippen weet ze precies op welk cijfer het lieveheersbeestje thuis hoort.
Het is heerlijk om te zien hoe ze lekker aan het priegelen is, hardop haar best doet en ik kan ondertussen m’n eigen werk doen.
Als ik af en toe maar even roep hoe goed ze bezig is. Want aangemoedigd, dat worden ze graag die kleine maar toch ook grote meiden.
En hoe leuk is het, dat ze haar fantasie kan gebruiken, want naast de stipjes tellen, kunnen sommige lieveheersbeestjes wel heeeeeel hard lopen over de tafel.
En dat ze dan soms mijn maan-mobielen er vanaf rennen. Ach, dat neem ik voor lief.

Puzzel Mrs. ErthaMaan mobiel

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »