Snelle levering
Betaal achteraf
Gratis verzending vanaf €75

Novi's Blogs

Novi's blogs

 • Een gezellig kijkje bij ons thuis 11 Oct

  Novi's Blogs Een gezellig kijkje bij ons thuis

  De knutseltafel draait overuren in ons huis. Het maken van de maan-mobielen doe ik allemaal eigenhandig en soms is het wel lekker om dat niet altijd tot laat in de avond te moeten doen. Als onze bijna 1-jarige slaapt, is de driejarige vol energie om iets leuks te doen. Nu heb ik het geluk dat ze nogal leergierig is.

 • HIEPER DE PUP HOERA!! Luuk, het vierde gezinslid bij Aletha Leidelmeijer thuis! 04 Oct

  Novi's Blogs HIEPER DE PUP HOERA!! Luuk, het vierde gezinslid bij Aletha Leidelmeijer thuis!

  “Hai lieffie, kom maar, heb je lekker plasje gedaan” “Heeft hij nog gepoept? En goed gegeten?” Plas, poep en eten is een relatief veel voorkomend onderwerp in een gezin met jonge kinderen. Ware het niet dat dit gaat over een hond. Sinds drie weken hebben wij een nieuwe golden retriever puppy.

 • Papa is een prinses 12 Jan

  Novi's Blogs Papa is een prinses

  Als je kleintje nog een baby is, is het allemaal lekker makkelijk. Je kan je helemaal uitleven met je eigen stijl en je kindje zo mooi mogelijk aankleden. In de prachtige kleuren die Wilianne hier op NoviKids verkoopt, of in mijn geval ook in de hysterische printjes van bijvoorbeeld Mini Rodini.

 • I created a hipster 15 Nov

  Novi's Blogs I created a hipster

  Je ziet een kopie van jezelf, weer zo’n cliché waarvan je je niet al te veel kunt voorstellen tot je er zelf mee om de oren geslagen wordt. Het begint met de “ook” “jou optillen” (neeee het is MIJ. Maar goed Nederlands schijnt moeilijk te zijn met alle grammatica, bezittelijke en persoonlijke voornaamwoorden), “wakker” en de schattigste woordjes “papa en mama”.

 • Het gezinsritme van ESPN-presentator Aletha Leidelmeijer 21 Sep

  Novi's Blogs Het gezinsritme van ESPN-presentator Aletha Leidelmeijer

  De heerlijke zomer is voorbij gevlogen. Dagenlang alleen maar zon, warmte, zwemmen, ijsjes eten en later naar bed. De scholen zijn al lang en breed weer begonnen, tijd om weer in een ritme te komen. Ho. Stop. Ritme?? Dat is een mantra voor veel ouders met (jonge) kindjes. Maar in mijn leven is er vooral een gebrek aan ritme….

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »