VAKANTIE!! Vanaf 12 september gaan wij er even tussenuit!
Bestel gerust!
Want vanaf 26 september verzenden we alle bestellingen weer!

Novi's Blogs

Novi's blogs

 • Papa is een prinses 12 Jan

  Novi's Blogs Papa is een prinses

  Als je kleintje nog een baby is, is het allemaal lekker makkelijk. Je kan je helemaal uitleven met je eigen stijl en je kindje zo mooi mogelijk aankleden. In de prachtige kleuren die Wilianne hier op NoviKids verkoopt, of in mijn geval ook in de hysterische printjes van bijvoorbeeld Mini Rodini.

 • I created a hipster 15 Nov

  Novi's Blogs I created a hipster

  Je ziet een kopie van jezelf, weer zo’n cliché waarvan je je niet al te veel kunt voorstellen tot je er zelf mee om de oren geslagen wordt. Het begint met de “ook” “jou optillen” (neeee het is MIJ. Maar goed Nederlands schijnt moeilijk te zijn met alle grammatica, bezittelijke en persoonlijke voornaamwoorden), “wakker” en de schattigste woordjes “papa en mama”.

 • Het gezinsritme van ESPN-presentator Aletha Leidelmeijer 21 Sep

  Novi's Blogs Het gezinsritme van ESPN-presentator Aletha Leidelmeijer

  De heerlijke zomer is voorbij gevlogen. Dagenlang alleen maar zon, warmte, zwemmen, ijsjes eten en later naar bed. De scholen zijn al lang en breed weer begonnen, tijd om weer in een ritme te komen. Ho. Stop. Ritme?? Dat is een mantra voor veel ouders met (jonge) kindjes. Maar in mijn leven is er vooral een gebrek aan ritme….

 • Houten speelbak voor eindeloos speelplezier 23 Jul

  Novi's Blogs Houten speelbak voor eindeloos speelplezier

  Een grote speelbak gemaakt van hout. Wat een uitvinding! Eindeloos open ended speelplezier waar alle fantasie en creativiteit van jouw kind in kwijt kan. Met de handgemaakte speelbakken kun je alle kanten op. Jouw kleintje zal zoveel speelplezier ervaren door de inhoud in de bak die jij zelf kunt samen stellen. Denk bijvoorbeeld aan het populaire kinetic sand, gekleurde speelrijst of droge bonen. Wissel dat geregeld af met elkaar om het keer op keer interessant te houden voor jouw kleintje. In deze blog vertel ik je meer over deze leuke houten speelbakken. Lees je mee?

 • Spelen met je baby 20 Jul

  Novi's Blogs Spelen met je baby

  Een pasgeboren baby heeft eigenlijk helemaal nog geen speelgoed nodig. De eerste tijd zijn baby’s al helemaal tevreden als je ze lekker knuffelt, kroelt, zachtjes streelt, oogcontact maakt, liedjes zingt en tegen ze praat. Na een aantal weken ga je merken dat er wel behoefte is naar meer prikkels en uitdading voor jouw kindje. Het bewust reiken, grijpen en langere tijd kijken naar voorwerpen word de dagelijkse en favoriete bezigheid van jouw kleintje. In deze blog lees je leuke bruikbare tips om met jouw kleintje eens te gaan ondernemen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »